donderdag 29 december 2011

Een vruchtbare stilte

Het is hier stil geweest, heel stil! Sommige vragen zich zelfs af of ik mij nog in de blogwereld bevind...Ik beloofde jullie zelfs wat maar daar is tot de dag van vandaag nog niets van in huis gekomen. Gelukkig dat het koude winterweer nog niet zijn intrede heeft gedaan in het land. "Shame on you!" hoor ik u denk, groot gelijk, ik zou mij moeten schamen maar ik heb zo een beetje mijn redenen. Afgelopen weken hield ik bij mij thuis twee keer een kleine verkoop van petit karo. Niets groots, lekker gezellig en knus op een winderige winterdag.

Met een klein hartje stond ik op en met trillende benen liet ik de eerste bezoeker binnen. De dag waar ik zo hard naartoe werkte vloog voorbij waarbij ik genoot van elk moment! Op vraag werd er twee weken later nog eens een verkoop geregeld zodat iedereen de kans kreeg om eens langs te komen.

Kwestie van jullie een idee te geven hier enkele sfeerbeelden.
Er was voor iedereen en alles wel wat. Hoewel ik toegeef dat het aanbod voor kinderen en vrouwen in groot verschil stond met dat voor de mannen :)

Om alle mogelijke prullaria of geld in kwijt te geraken.

















Voor tijdens de koude winterdagen voorzag ik wat extra licht...

















...en warmte...
































...veel warmte!


















Om een feest wat extra sfeer te geven.


























Voor de kleintjes om te smossen...
























...en te zeveren

















Voor de vrouw, de dochter, het buurmeisje, de vriendin,...
















De inpaktafel leverde goed werk en zorgde voor leuke 'petit karo' pakjes







































Aan al degene die me die dag hielpen en die eens een kijkje kwamen nemen een welgemeende 'merci!'. Zonder jullie zou het nooit zo fijn zijn geweest!

En nu is het weer tijd om te bloggen. Hoewel ik de laatste tijd weinig tot niet reageerde ging er geen dag voorbij waar ik jullie mooie creaties zag en de 'oooh' en de 'aaah' vaak uit mijn mond luidde. Dames in blogland, knap werk geleverd de laatste tijd!