maandag 21 februari 2011

Goed gemutst!

Het voorbije weekend was wat speciaal voor mijn ouders. Ze mochten voor één dagje en nacht 'oma & opa' spelen. Vrienden van ons hadden een trouw waar ze op waren uitgenodigd en hadden niet liever dat mama en papa voor een dagje op hun kindje zou passen. Het was dan ook de allereerste keer zonder de ouders dus hadden ze liefst een koppel met ervaring (en dat is bij mijn ouders zeker van toepassing!). Natuurlijk ging ik ook helpen en maakte ik voor het kleine meisje een mutsje.

Ik begon met een oefenmodelletje, eentje voor jongens waar de applicatie door de vriend werd gekozen (natuurlijk een vliegtuig). En pas nadat het af was besefte ik dat het langs twee kanten gedragen kan worden. En dan was het de beurt voor een meisjesmutsje. Eéntje in een maatje kleiner, dat langs beidde kanten gedragen kan worden en 'op en top' meisje.Toen ze dan toen kwam bleek het mutsje wat langs de kleine kant te zijn dus maakte ik er die avond nog eentje in een maatje groter. En dan eindelijk...eens foto's MET model! :) En hoe het dan verlopen is? Wel ze heeft heel de dag zitten lachen en niet één keer een traantje gelaten. Als mijn kindjes later ook zo braaf zijn zal ik HEEL tevreden zijn!
10 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige mutsjes! Heel knap hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeps, nu volg ik dubbel. wanneer ik via link 'volgen' op een blog volg dan verschijnt dat niet op mijn leeslijst, omdat ik echt wil volgen heb ik nog eens op de andere manier me aangemeld als volger, nu werkt het wel maar ik krijg de eerste keer niet weg, als jij die eerste keer kan verwijderen doe maar.. (als je er op klikt merk je ook dat het precies twee verschillende accounts zijn, ik snap alvast niets van blogger en zijn rare kronkels

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maar zo lief! Ik kan al raden van wie dat idee voor het vliegtuigje kwam...:) En ik ben benieuwd naar de verhalen van 'oefen oma en opa'. Wel plezant zeker om zo'n echt modelletje te hebben?
  Zus-x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooooh prachtig karo!! Daar had je me nog niets van gezegd! :) Super motiefje gaëtan! Ben echt jaloers op wat je allemaal kan! Kijk al uit naar mijn verjaardag... ;);)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ de vliegjes: Van bloggen weet ik ook niet veel. Ik heb inderdaad wel gezien dat je me twee keer volgt. Ik kan 1 van je profielen blokkeren maar weet niet of ik je dan helemaal blokkeer...Misschien een klein +punt, als er eens een give away is mag je van mij wel twee keer meedoen:)
  @ Katelijne: Ik begin al volop na te denken aan je verjaardag maar als ik me niet vergis is Anne eerst:)
  @ de rest: Dank je wel voor de complimentjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb je "ge-award"! Kijk maar even op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Woeps, ik heb je ook net een award gegeven.. Dubbele fierheid is dus op zijn plaats he:) De mutskes zijn meeega!
  omdat ik je blog zooo graag volg, heb ik je een award gegeven die je zelf ook kan doorgeven aan andere blogs...
  Lees meer op mijne blog;)
  Groetjes!!!!

  BeantwoordenVerwijderen