woensdag 29 juni 2011

GIGAGEnt

Vorige week vrijdag nam ik het vriendje een dagje mee naar de stad waar ik een jaar studeerde, Gent! Het is eigenlijk al wat na datum op dit te poste maar ik kan maar niet genoeg mensen warm maken voor een stad vol gezelligheid en moois. Het staat terecht in de top 10 van mooiste steden wereldwijd en is behoorlijk groot, wat direct ook de titel verklaard. Zeker als je niet veel meer gewend bent dan Leuven :)

Met haar handige tips en een goed doorleefd plannetje begonnen we om 9uur 's ochtends aan de straten van Gent. Hier alvast hetgeen wat ik daar zo geweldig vind:

De sleepstraat, de plaats voor goedkope stofjes!
Mooie graffiti van kunstenaar BuéHet huis van Alijn, een huis vol nostalgie!
Heerlijke winkeltjes waaronder dit, Monsters with an attitude.Het water, datgene wat een stad dat tikkeltje meer geeft. Met daarop de bekende toeristenbootjes. Helemaal geweldig als het begint te regenen en je dit ineens ziet verschijnen.Mooi erfgoed, en in grote hoeveelheid!En de sfeer...zo gezellig, zo aangenaam....Ik zwijg dan nog over de 101 andere leuke dingen. Daarom, indien u nog ergens een dagje vrij heeft en eens iets leuks wilt doen? Een bezoekje aan Gent is meer als de moeite waard! (En Leuven ook!) :)

3 opmerkingen:

  1. Allé zeg, ik woon in Gent en nu toon jij nog dingen die ik niet ken of nog nooit gezien heb! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor de tip! as zaterdag een dagje waarop nog niets gepland staat om iets leuks te gaan doen. Ik heb zo'n vermoeden dat ik vanavond ga voorstellen om naar Gent te gaan!
    Groetjes, Iris

    BeantwoordenVerwijderen