vrijdag 1 juli 2011

Zip zip

Een rits inzetten...persoonlijk niet mijn lievelingsbezigheid. Daarom ben ik zo'n fan van haar idee, een rok zonder rits, hoe makkelijk kan het leven zijn? Eerlijk gezegd kan je er soms niet omheen, een rits kom je hoe dan ook wel eens tegen in de naaiwereld. Een alternatief zoeken is een optie maar soms is het gewoon mooier met ritsje. Het motto 'oefening baart kunst' en haar handige handleiding zetten mij aan het werk. Zo maakte ik deze twee zakjes voor afstuderende vriendinnen. Niet zo bijzonder origineel maar ik toon ze u even om op haar vraag te antwoorden. "Halen jullie ook onbewust steeds weer je favoriete kleuren in huis?".  In mijn huisje maak ik vooral gebruik van wit in combinatie met een kleur (wat vooral rood is). In mijn kleren daarentegen grijp ik keer op keer naar donkerblauw wit en rood, maar dat had u waarschijnlijk al wel gemerkt? :)8 opmerkingen:

 1. Leuk met dat paspelbandje! Dat moet ik ook eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook geen fan van ritsen, heb er nochtans al een paar zonder problemen ingenaaid en toch heb ik er precies nog schrik van. Ik vind het alvast een mooie kleurencombinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke tasjes met een mooie kleuren/stoffen-combinatie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ik heb ook zo 'n hekel aan ritsen! (en knoopsgaten en biais ;) )
  Die kleurencombinatie gebruik ik overigens ook wel es graag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, deze ritszakjes! Ik denk dat ik me binnenkort (als er hier en daar wat tijd overblijft) me hier ook eens aan ga wagen!
  Groetjes, Iris

  BeantwoordenVerwijderen