maandag 2 april 2012

Meer uren in één dag!

U leest het goed, als het één ding is waar ik absoluut voor wil strijden dan zijn het wel meer uren in één dag. Dagen waar je heel je to-do lijstje kan afwerken, kan genieten van vrije tijd en nog eens een berg ander werk kan verzetten. Ja, zo'n dagen zie ik wel zitten!

Mijn blog ging de laatste tijd helemaal kopje onder. Ik heb het gevoel dat ik voor even ben verdwenen, disparu! Time-management is nochtans een van mijn sterke punten, helaas gaat ook dit gedeelte volledig aan mij voorbij. Genoeg blogberichten in mijn hoofd maar waar haal ik in godsnaam nog de tijd om het te posten? Als ik dan eindelijk zo ver geraak om wat te posten word ik volledig verleid om een miljoen andere prachtige blogberichten eerst te bekijken. Vervolgens zakt de moed in mijn schoenen en is de avond voorbij.

Het is allemaal ook wel te verklaren. Ik koos er voor om naast mijn werk nog wat te gaan bij studeren. Een richting die me al sinds het verlaten van de middelbare school aanspreekt maar waar helaas de knoop niet voor werd doorgehakt, tot nu. Het vraagt veel tijd en inspanning maar het idee om ooit voor een klas te kunnen staan maakt veel goed! Vervolgens staan er nog een heel deel projecten in de wachtrij en verlangen mijn vriend en ik eindelijk naar nieuws. Blijven we in België of verhuizen we naar ik-weet-niet-waar in het buitenland?

Ik heb enorm veel spijt dat ik me niet fatsoenlijk heb kunnen inzetten voor dit fantastisch project. De 4 van-katoen zakken die ik in januari knipte liggen nog steeds onafgewerkt op mijn to-do hoopje en de belofte om een keertje te gaan helpen kwam ik niet na. Ook deze dames mis ik en ik ga zo blij zijn als ik in mei examens heb afgelegd en nog een keertje zal kunnen gaan!

Wees dus gewaarschuwd. De komende 2 maanden zal het hier ongetwijfeld ook nog rustig zijn. Als er tijd en zin is kruip ik met veel goesting achter de computer om nog wat te laten weten. U hoort nog van me, beloofd!
Het theepotje is een van de 'schatten' die ik tijdens de retro uitverkoop van het spit op de kop kon tikken.

12 opmerkingen:

 1. Succes met de toekomstplannen!
  en ik denk dat jij niet de enige bent die de to-do-lijstjes niet kan afwerken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel wat veranderingen op til dan, veel succes met je studies!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. succes! Een stukje van mij heeft de droom om ooit (opnieuw) voor de klas te staan ook nog stees niet losgelaten... Ga ervoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Iedereen heeft altijd tijd te kort, denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel succes! Ik ben er ook ooit aan begonnen, als werkende moeder van 3. Ik kon met gemak alle theoretische vakken aan, maar de praktijk, die heb ik toch aan me laten voorbij gaan. Het jaar erop is mijn wederhelft aan een driejarige opleiding begonnen, dus afmaken... dat zal er bij mij niet inzitten, vrees ik.
  En als je examens voorbij zijn, dan kan je weer ongestoord genieten van al die herwonnen uren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een extra cursus volgen als je full-time werkt, is sowieso heel lastig hé. En die lerarenopleiding, ik ken hem maar al te goed. Bijzonder tijdrovend! Maar er is beterschap op komst, nog even op de tanden bijten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel succes met je studies! Ik wilde ook zo graag lerarenopleiding starten in avondschool maar ik zie het echt niet zitten om dat nog te combineren met mijn job en alle andere activiteiten/verplichtingen die er al zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat je hier opnieuw even passeerde! Toi toi toi met alles wat je doet. Dat zal vonken geven na mei :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn om weer een berichtje te lezen, ik was al bang dat je echt 'verdwenen' was. Veel succes met je examens in mei (dat is al weer snel!).
  Groetjes, Anne-Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. 'n Grote opluchting dat je er nog bent. Ik kom hier graag af en toe langs om je heerlijke maaksels te bekijken. Was bang dat er iets scheelde... Dank je voor je woordje uitleg.
  Vele succes met de studies!
  Zalig Paasfeest,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Blij je terug te horen... En ineens al 3 berichten achter elkaar! ;)
  Veel succes met je studie... Dat komt allemaal wel goed...
  Het ik weet niet waar buitenland?? Daar mag je ons ook meer over vertellen... ;)

  BeantwoordenVerwijderen