woensdag 9 mei 2012

Winnaarsgeluk

Ik win nooit iets, of toch bijna nooit. Het zit gewoon niet in mijn bloed, dat winnaarsgeluk. Als ik diep terug graaf in mijn geheugen is het enigste wat ik ooit won een pluche beestje. Terwijl dit ook niet helemaal onder de categorie 'winnen' viel. De opdracht was een tekening in kleuren en dan afgeven aan de kassa van de GB. Twee weken later belande er dan een 'botje', het visje van ariel, in onze brievenbus, zo gelukkig dat ik was!

Helaas stopte het daar. Ik doe hier en daar wel eens mee met een give away. Het zou toch maar eens moeten lukken, je weet nooit, geluk schuilt vaak in een klein hoekje. En ja hoor, een hele tijd geleden, kort na mekaar sleepte ik twee onwaarschijnlijke prijzen in de wacht!

Als eerste won ik de prachtige kaartjes van Bora.
Zo mooi dat je ze bijna niet durft te gebruiken!En als tweede won ik een give away bij Marleineke
Van deze geweldige madam won ik 4 buttons.
Eentje vond direct de weg naar mijn jas en reist vanaf nu vrolijk met me mee.Lieve dames, dank jullie wel voor het fijne gevoel en voor de ongelooflijke prijs!
U ziet het maar, op een dag, ooit, wint u wel eens iets!

3 opmerkingen:

  1. ik heb eens een schoon vlaggenlijn gewonnen, die hier sindsdien in de living hangt ;-)
    Maar je hebt wel ineens héééle mooie spullen gewonnen he!?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een fijne kaartjes! En leuke buttons ook, die uil!!! (doet me wat denken aan Meneer de Uil van Fabeltjesland) Ik win af en toe - okee, best vaak - wel wat en dat voelt altijd zo fijn!

    BeantwoordenVerwijderen