dinsdag 24 mei 2011

Stofjes met waarde! Editie 2

Een paar weken geleden reed ik nogmaals met mijn vader naar de westhoek. Een bezoekje aan de opa brengen doet zowel langs zijn kant als de onze enorm deugd! België is slechts een postzegel groot maar op zo'n moment wens je toch dat het maar 10 minuten rijden is zodat we mekaar meer zouden zien. Om terug te komen op het bezoekje...Mijn vader bezocht reeds enige tijd de zolder van mijn opa met veel schatten als gevolg. Toen opa zei dat ik nogmaals moest gaan kijken kwam er weer veel naar boven, daar lang dus nog wel wat!Ik beschrijf even: Een breinaaldenkoffer (die direct door mijn mama werd geclaimd),
een zak vol gehaakte vierkantjes, een blikken doos vol knopen.Een paar plakfolie's, een band vol stoffenstaaltjes en twee metalen rare dingen (check het witte pijltje). Ondertussen heb ik al van mijn papa vernomen dat dat de kindermesjes van vroeger waren. Hiermee konden de kleine pagadders hun choco of confituur uitsmeren, geniaal! En dan als laatste een heel deel mooie stofjes met het laatste als mijn grote favoriet! Jammer genoeg is het maar een stukje van 70 cm op 50 cm en heb ik geen flauw idee waarvoor het te gebruiken, ideëen?

6 opmerkingen:

 1. Dat favoriete stofje van jou, dat zou ook op mijn lijst kunnen! Zo mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dat is me een schat zeg! Voor dat laatste stofje: heb je al een leuke naaimachinehoes? Volgens mij past dat nét, eventueel gecombineerd met een effen blauw of groen stofje. Of een tas natuurlijk, een mens kan nooit genoeg tassen hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, fantastisch! Tof, al die granny squares! En zo'n chique breinaaldentas! En al die stofkes! Wat een schatten inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig! Mag ik ook eens een bezoekje brengen aan je opa;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat een schatten zeg! Koester die maar! Een toilettas uit dat lapje?

  BeantwoordenVerwijderen