vrijdag 2 september 2011

Terug van thuis gebleven

Hier zijn we weer, terug van thuis gebleven! Ik zou het liefste ook willen zeggen 'terug van weggeweest' en zo'n heerlijke vakantie foto's laten zien zoals hier, hier en hier maar helaas pindakaas...ik ben gewoon thuis gebleven. Alhuwel dat ook niet helemaal waar is, begin juli ben ik er even tussenuit gepiept naar Italië. Heerlijk weer, op en top zomer, een zalig vakantiegevoel! Jammer genoeg zit dat heerlijke gevoel al weer ver weg. Eén keer de Belgische grens over stopte het niet meer met regenen tot nu september, wanneer iedereen terug naar school moet, typisch! Ach mij hoor je niet meer klagen...ik heb zon gezien en dat is het belangrijkste!

Ik verdween hier dus even. Weg van het internet en de vele mooie blogs met als grote reden om wat minder achter mijn computer te zitten. En dat is gelukt, in de mate van het mogelijke. Ondanks dat werd er hier niet stilgezeten.

* Er werd een van katoen kleedje gemaakt.* Ik kreeg leuke post!* Slabbetjes kwamen hier en daar te voorschijn.

* De stempeldoos werd nog eens boven gehaald.* Het kladpapier kreeg een waardige plaats.* We kregen goed nieuws te horen!
* Mijn zus liet Canada achter zich en verhuisde terug naar België.
* Werd erg blij bij het zien van de meer dan 100 volgers, dank jullie wel!
* Ik werd weer een jaartje ouder.

Zo, hier laat ik het voorlopig bij. Uiteraard krijgen enkele puntjes nog een staartje en worden deze verder toegelicht in een persoonlijk bericht. De 'a' werd al gezegd en de 'b' zal nog volgen.

11 opmerkingen:

 1. Jij bent er nog al ingevlogen! Heel mooi allemaal! Vooral dat Van Katoen kleedje is PRACHTIG! Jij hebt wel een neus voor mooie stofjes, want ook die nieuwe stofjes zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, jij hebt hard gewerkt! En allemaal in van die leuke, vrolijke stofjes, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ferm ferm!! Vooral dat met het kladpapier vind ik een superleuke oplossing... Goed idee voor mijn rondzwervende stukjes patroonpapier die wel nog dienst kunnen doen, maar meestal te klein zijn voor grote projecten... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie hier weer heel leuke en mooie dingen verschijnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik hou van je slabbetjes en je kapstokjes, waaaw

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie labels ook, maakte je die zelf?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie stoffen voor het Van Katoen kleedje en de slabben! Kringloopvondsten of toch nieuw?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooie stofjes zie ik hier verschijnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Joppe: De naamlabeltjes maak ik met tranferpapier( http://petitkaro.blogspot.com/2011/01/die-naam.html ).
  @Oon: De stofjes kreeg ik van mijn overleden oma, zocht ik bij elkaar in een oud winkeltje en vond ik op de retrodag in het spit. Een beetje van overal dus :) Een groot is dus niet 'nieuw' hoewel ze nooit gebruikt zijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Welkom terug;) Zo leuke stofjes. van waar heb je de leuke stempels?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Marleineke: De stempeltjes kocht ik bij de ava maar zijn ook te verkrijgen bij de banier. Ze zitten in een plastic doosje met heel het alfabet en alle cijfers.

  BeantwoordenVerwijderen