zaterdag 8 januari 2011

Ik ga naar 'In den beer' en neem mee!

Gisteren maakte ik dan eindelijk eens die uitstap die ik al zo lang wilde maken! Het uitstapje werd eerder in de week al eens uitgesteld door ziekte dus dit keer zou ik gaan. Gelukkig was de papa zo lief om mee te rijden zodat we nadien nog even bij de opa in Rumbeke konden stoppen.

Even over 'In de beer' want sommige onder u zijn misschien een beetje nieuwsgierig.
Als eerste, het adres en de openingsuren vind je hier.
Woon je niet echt in de buurt van Harelbeke maar ben je wel verzot op mooie stofjes? Doe dan zeker eens de moeite om het uitstapje te maken! Het is een erg grote winkel van onder tot boven gevuld met 1000de stofjes(als het er al niet meer zijn!). De dame die de winkel uitbaat is ongelooflijk vriendelijk (zo stelde ze zelfs voor dat als ik stofjes te kort kwam ik haar kon contacteren en ze dan die stofjes met haar zoon zou meegeven die in Leuven studeert). De prijzen vallen erg goed mee (de katoentjes die ik kocht zijn tussen de 5 en 7.5 euro) en de keuze is dus echt gigantisch! Als je er heen gaat reken er dan zeker een paar uurtjes voor uit want snel ben je er alvast niet weg :)
Bij deze één en al lof over deze winkel. Foto's van mijn buit komen morgen pas want nu is het al te donker.


Verder passeerden we nog even langs Ikea waar ook een paar leuke stofjes in solden stonden. Vervolgens nog even naar het spit in Leuven (want als het één ding is waar mijn papa en ik hetzelfde in zijn is het wel de voorliefde voor tweedehands en 'schatten' ontdekken!) waar ik ook nog een stofje kocht en dan richting thuis.

Een fijne papa-dochter dag met een grote stoffenbuit als resultaat, super!!

6 opmerkingen:

 1. Ik ben wel een beetje jaloers op je buit, ik geef dat toe. De helft van die stofjes zou ik ook wel willen. Weer een reden erbij om eens dringend werk te maken van mijn rijbewijs. Dan kan ik zelf helemaal naar In den beer rijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Of we doen met het Leuvens stiksel een uitstap naar Harelbeke? Ze zal ons graag zien komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je nog eens langs SPIT komt, geef dan maar een seintje... Dan kom ik hallo zeggen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ MissPatee: Wauw werk jij in het SPIT? Gho ik kom daar veel langs, niets dat mijn dag beter kan maken dan een uitstapje aan het SPIT :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik werk er wel op de bureau's boven de winkel... Maar ben ook wel regelmatig in de winkel zelf aan het zoeken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen