maandag 31 januari 2011

Tipje van de sluier...

In het stiksel is er een schitterend initiatief aan de gang, 'secret valentine'. De bedoeling is om op een leuke manier iedereen wat beter te leren kennen. Je kon een vragenlijstje invullen met wat persoonlijke gegevens en een tijdje geleden zat er dan een naam in mijn mailbox. Na het lezen van haar lijstje (ik las direct iedereen zijn lijstje) begon ik wat te brainstormen en te experimenteren.
Zo kwam ik op dit:

De stofjes heb ik al sinds mijn 8 jaar in bezit en kreeg ik uit de stoffenzaak van mijn meter. Het kante lintje heb ik geërfd van mijn oma. Een dame die ik nooit heb gekend maar waar ik, volgens mijn papa, een groot deel van creativiteit van heb gekregen.

Ik gebruikte een iets te dikke rits en dat kwam helaas niet goed in de hoekjes...Dit zakje blijft dus voorlopig in mijn bezit. In tussentijd blijf ik wat oefenen en kijk ik vol spanning uit naar 14 februari! (waar ik helaas niet op aanwezig zal kunnen zijn, snif )

2 opmerkingen:

  1. Maar het is wel een pracht van een tasje! Zeker als je het in het echt hebt gezien! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben heeel blij dat ik het heb gekregen !! bedaaaankt. Trouwens: in de zopmer ga ik het gebruiken om mijn zonnebril in te stoppen, het past perfect!

    BeantwoordenVerwijderen